برگزاري مسابقات و تخفيف هاي وسوسه كننده در اينستاگرام
ريشهر
مهاجرت بزرگ دسته جمعي حيوانات حيات وحش آفريقا
مهاجرت غيرقانوني؛ سوداي اقامت يا كابوس حقارت؟
راه‌هاي تشخيص موسسات مهاجرتي قانوني از غيرقانوني و جعلي را بشناسيد!
مدارك لازم براي اجاره خودرو
جمعه ۰۷ اردیبهشت ۰۳

تاريخچه و مراحل تهيه گز سنتي اصفهان

nhy1.jpg

سوغات و غذاي اصفهان

بي شك اصفهان يكي از خوشمزه ترين شهرهاي ايران است و طعم لذيذ شيريني هاي محلي آن دل هر گردشگري را مي برد. صنايع دستي اين شهر نيز آوازه اي جهاني دارند و تماشاي نقش و نگار و رنگ و لعاب آن ها يكي از اصلي ترين دلايل سفر به اين شهر دوست داشتني است.

از جمله معروف ترين سوغاتي هاي اصفهان مي توان به گز، پولكي، نبات، برشتوك، سوهان عسلي و... اشاره كرد. جالب است بدانيد قدمت گز اصفهان به بيش از 450 سال پيش برمي گردد.

همانطور كه پيشتر اشاره كرديم صنايع دستي اصفهان شهرتي جهاني دارد؛ بنابراين سوغاتي هاي زيبا و ارزشمندي از سفر به اين شهر دوست داشتني هستند. مينا كاري، خاتم كاري، پارچه هاي قلمكار و... از معروف ترين صنايع دستي اين شهر به حساب مي آيند.

نوبتي هم باشد نوبت جذاب ترين بخش سفر، يعني امتحان كردن غذاها و خوراكي هاي اصفهان است.

در هر صورت اگر قصد سفر هوايي به اصفهان را داريد، با مراجعه به سايت مستر بليط به همه ي پروازهاي چارتري دسترسي داشته باشيد و بليط هواپيما تهران اصفهان، بليط هواپيما اصفهان و بليط هواپيما اصفهان تهران را با ارزان ترين قيمت تهيه كنيد.

تاريخچه و مراحل تهيه گز سنتي اصفهان

اصفهان در بين زيباترين و باشكوه ترين شهرهاي ايران و جهان اسلام قرار دارد كه جوي بسيار آرامش بخش را براي توريست ها و گردشگران داخلي و خارجي فراهم مي كند. مكان هاي ديدني فراواني در اين نقطه از ايران وجود دارد كه بيانگر تاريخ كهن كشور است. سوغاتي هاي محبوب و بي نظيري در اين شهر وجود دارد كه از جمله بهترين و معروف ترين آنها مي توانيم گز اصفهان را خاطر نشان كنيم. در ادامه مطالب قصد داريم در خصوص تاريخچه اين شيريني خوشمزه و محبوب و مراحل توليد آن با شما صحبت كنيم.

مراحل توليد گز اصفهان

مواد اوليه مورد نياز براي توليد گز شامل: شكر، آب خالص، گلوكز يا بادكا، سفيده تخم مرغ، گلاب، پسته يا بادام، بيدمش است.

نحوه آماده سازي

  1. در مرحله اول بايد شكر و آب خاص را با هم مخلوط كرده و بر روي حرارت قرار دهيد تا حل شود. در ادامه گلوكز را اضافه نماييد و با يك قاشق چوبي هم بزنيد تا همه مواد كف كرده و رقيق شود.
  2. با يك همزن برقي سفيده جدا شده تخم مرغ را تا حدي مخلوط كنيد كه سفت شود.
  3. جهت اطمينان از آماده شده مخلوط ، مقداري از آن را در آب يخ بريزيد، چنانچه حالت شكننده اي داشت به معني آماده بودن آن است.
  4. در ادامه مواد را از روي حرارت پايين بياورد و همچنان هم بزنيد و گلاب را به سفيده تخم مرغ اضافه كنيد.
  5. مواد نبايد سرد شود زيرا در آن حالت فاسد مي شود. زماني كه مواد سفت شد مغز بادام يا پسته را به آن اضافه كنيد.
  6. در آخر مواد را در اندازه هاي دلخوا برش بزنيد و در آرد بغلتانيد و در آن پسته يا بادام بگذاريد.

 

https://q.utoronto.ca/eportfolios/3335/preparing_traditional_Gaz_of_Isfahan

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.